Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Despre cookie poti sa citesti AICI

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nu-mi merg unele programe HD cu smart card de la RDS
#1
buna ziua, ma lovesc de o situatie ciudata si solicit putin ajutor, si anume: am cumparat acest TV (lg 42LB630V) de 2 saptamani, l-am butonat pana i-am gasit majoritatea secretelor (zic eu) am aranjat canalele in ordinea preferintelor si multe altele... programele HD de baza se vedeau foarte bine si 'rulau' normal mi-am activat o extra optiune la RDS cea cu digifilm si multe altele, la prima introducere a smart cardului in TV mi s-a spus ca trebuie sa se fac o imperechere cartela - smartcard, ceea ce s-a facut repejor. butonând printre canale am dat de unul (film caffe) care mergea 'pixelat' si abia daca reuseam sa deslusesc ceva, mentionez ca ProTv HD mergea, functiona OK. am sunat iar la operatorii rds mi-au zis sa ii dau din nou o scanare totala poate nu a gasit toate canalele. i-am dat scanare totala automat, iar dupa asta majoritatea posturilor HD s-au 'pixelat'. protv HD e 'pixelat' rau de tot iar restul mai putin dar tot nu e convenabila o vizionare placuta. daca scot smartcardul din TV toate posturile de baza si cele HD functioneaza normal. am incercat cu un alt smartcard de la un prieten si chiar si cu acela imi facea la fel.... am mutat TV-ul la mai multe surse de semnal prin casa si tot la fel. cu smartcard nu mai merg cele HD, fara functioneaza normal. care ar fi problema dupa parerea voastra? o incompatibilitate...? TV defect...?
#2
Sper doar ca atunci cand ai introdus SmartCard-ul in tv nu au fortat (mai ales a 2 oara).
AI facut o resetare la setarile din fabrica.
Daca nu functioneaza dupa reset si nu ai facut sau a facut automat update de soft tv-ul (sa nu fie de acolo), suna la LG.
#3
i-am facut de vreo 2 ori revenire la setari de fabrica si nimic nou, smartcardul intra usor in locas nu e novoie de efort, m-am uitat si cu o lanterna in locas si totul e ok, tv a venit cu ultima versiune de soft, este ceva nr de telefon altul decat cel de la (domo) care am cumparat tv-ul?
#4
Incearca sa suni la suport la LG.
Aici gasesti datele de contact: http://www.lg.com/ro/suport
Recomand: Smart TV UHD 4K webOS 3.5 generatia 2017: 43UJ6307  
#5
i-am dat de capat, semnal slab.
#6
Daca ai fi dat un test de semnal, ai fi scapat de aceste griji. Acelasi lucru l-am patit si eu. I-am dat comanda unui test semnal din meniul tv-ului, iar dupa ce am constatat ca puterea semnalului era undeva la 46%, am verificat repejor mufaraia de prin casa si am sunat la deranjamente RDS. Dupa ce au venit ,,bajetii,, (care au gasit ceva probleme la nu stiu care fibra optica, dintr-un anumit nod stradal) a urcat semnalul la o putere ,,nemaivazuta,, de 96%, si asta la cel mai indepartat tv din apartament.
#7
i-a dat si test semnal, cu toate ca semnalul era de peste 75% HD-urile nu mai mergeau CU SMART CAM-ul...fara SMART CAM- HD-urile functionau... acum am schimbat cablul, i-am 'dat' semnal direct de pe cablul principal, iar acum functioneaza ok.
#8
problema noua la tv-ul meu, de cateva zile DOAR pe tv LG LB630v nu imi merg canalele Digi life HD, Digi world HD si Digi animal world HD.. foarte ciudat deoarece mai am 2 tv in casa si pe acele tv merg aceste programe . pe LG imi zice casi cum nu ar fi cablu tv bagat. inca nu i-am dat o reinitializare pentru ca ma gandesc ca iar am de aranjat canale dar daca nu gasesc vreo solutie simpla asta e reset si vedem...


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)
Recomandari
lg-tv-recomandari Prezentarea TV-urilor din gama 2016
lg-tv-preturi Lista celor mai vandute TV-uri LG
webOS-35 Prezentare webOS 3.5 [2017]

Review-uri
lg-tv-43uj6307-review 43UJ6307 [2017] - Smart TV UHD 4K webOS 3.5
lg-tv-32lh6047-review 32LH6047 - Smart TV FullHD webOS 3.0
lg-tv-32lh530v-review 32LH530V - Game TV FullHD
lg-tv-43uh7507-review 43UH7507 - Smart TV UHD 4K - webOS 3.0
lg-tv-43lh560v-review 43LH560V - Smart TV FullHD - webOS 2.0

Publicitate