(23-12-2015, 09:24 PM)fdkenzo a scris: Apropo, spune ca are sistem Harman Kardon, ultra suround, insa se aude foarte slab...nu are nici macar sub-woofer...din punctul asta de vedere are un minus...m-am jucat asa pe la setari, insa nu am gasit nimic....
Aia e vraja de marketing, nu se aude nici bine nici prost, la fel ca oricare TV. Nu are sistem Harman Kardon ci e designed by Harman Kardon nu stiu cine e asta. Marketing. Si eu ma asteptam la un sunet mult mai bun dar eu il bag in Home cinema de multi watt asa ca nu conteaza.
Un sunet adevarat ai doar cu un sistem audio suplimentar.
Tv-ul are doua difuzoare de mica putere (comparativ cu un home cinema), probabil modele pe 2 cai / difuzor . Nu poti avea asteptari mari ( volum sau bass) de la asa ceva indiferent de cine ar fi realizate.
Anul trecut au existat modele cu subwoofer integrat, adica un sistem audio 2.1 . Aceiasi problema. Un subwoofer trebuie sa aibe un volum corespunzator ca sa "miste" o anumita masa de aer. Noi in acelasi timp ne dorim TV-uri cat mai subtiri dar si un sunet cat mai profund. Practic aceste deziderate se exclud una pe alta.
Recomand: Smart TV UHD 4K webOS 3.5 generatia 2017: 43UJ6307
24-12-2015, 11:38 AM (Ultima modificare: 24-12-2015, 11:38 AM de ascomp.)
(24-12-2015, 10:08 AM)nicugoalkeper a scris: Bine punctat, pana si un homecinema mai vechi la 300 lei cu DVD e mai bun chiar mult mai bun ca ce gasim pe tv-urile de azi........
Am vazut ieri in Timisoara la Mediagalaxy parca, la Mall un TV mare cred ca era Sony care avea pe laterale pe verticala 2 margini late in care erau incorporate niste difuzoare de vreo 8-10 cm diamentru 3 in stanga 3 in dreapta, difuzoarele se vedeau in marginile alea erau cu fata catre privitor insa TV-ul parea chicios asa parca era chinezarie. ceva de genul din imaginea atasata insa nu arata bine in realitate.
(24-12-2015, 10:08 AM)nicugoalkeper a scris: Bine punctat, pana si un homecinema mai vechi la 300 lei cu DVD e mai bun chiar mult mai bun ca ce gasim pe tv-urile de azi........
Am vazut ieri in Timisoara la Mediagalaxy parca, la Mall un TV mare cred ca era Sony care avea pe laterale pe verticala 2 margini late in care erau incorporate niste difuzoare de vreo 8-10 cm diamentru 3 in stanga 3 in dreapta, difuzoarele se vedeau in marginile alea erau cu fata catre privitor insa TV-ul parea chicios asa parca era chinezarie. ceva de genul din imaginea atasata insa nu arata bine in realitate.
Cum a scris si Claudiu / aka dreamOLED , la un tv cu o adancime de doar 3/4cm ,mai dorim si difurii de 15" . Sunet Hi-Fi doar cu un amplificator si 2/4 boxe. Eu am atasat la tv un sistem Marantz - 700W 7.1-Ch. 4K Ultra HD / 3D si pot concura atat la fidelitate cat si volum cu acustica din cinematograf . Daca vrei calitate ...umbli la buget si satisfactia e pe masura. Apropo de tv-ul Sony ...nu e pe departe o chinazerie. E un tv de clasa superioara cat si pretul pe masura. Legat de sistemul audio al tv-ului UF 8507/8517 ,el este conceput /proiectat de renumita companie Harman / Kardon , o divizie a Harman International Industries și produce echipamente audio. Ea a fost fondată în 1953 de către Sidney Harman și Bernard Kardon. Atat Harman/Kardon, JBL sau AKG , sunt lideri de piata/audio cu cele mai inalte calitati.
(24-12-2015, 09:31 AM)dreamOLED a scris: Un sunet adevarat ai doar cu un sistem audio suplimentar.
Tv-ul are doua difuzoare de mica putere (comparativ cu un home cinema), probabil modele pe 2 cai / difuzor . Nu poti avea asteptari mari ( volum sau bass) de la asa ceva indiferent de cine ar fi realizate.
Anul trecut au existat modele cu subwoofer integrat, adica un sistem audio 2.1 . Aceiasi problema. Un subwoofer trebuie sa aibe un volum corespunzator ca sa "miste" o anumita masa de aer. Noi in acelasi timp ne dorim TV-uri cat mai subtiri dar si un sunet cat mai profund. Practic aceste deziderate se exclud una pe alta.
... partea audio [sonorizare UF 85xx] este compus din 2 cai cu 4 difuzoare . Doua dif-uri full range de 6W si doua tweetere de 4W. Ce pretentii putem avea la ele ?
Chestia asta cu designed by Harman Kardon care este mare pe ambalaj la tv sau la prezentare pe site-uri este un pic exagerata ca sa nu zic mincinoasa, cumpara omul televizorul si se asteapta la cine stie ce sunet si cand colo - nimic deosebit fata de alte televizoare.
Dai la maxim la cel vecgi, dai si la cel nou cu setarile de baza sau macar peste 80% si o sa auzi anumite diferente dar prea mici la un post stereo, cauta un sunet dolby si o sa auzi mai multe diferente.. Cat despre faptul ca omul se asteapta la miracole, arata inca odata ca din nefericire (fara a jigni pe cineva si eu faceam asa pana acum 3-4 ani) ca nu ne informam suficient, ci cumparam in graba caci e la reducere sau nu mai putem astepta....
(26-12-2015, 07:04 PM)nicugoalkeper a scris: Dai la maxim la cel vecgi, dai si la cel nou cu setarile de baza sau macar peste 80% si o sa auzi anumite diferente dar prea mici la un post stereo, cauta un sunet dolby si o sa auzi mai multe diferente.. Cat despre faptul ca omul se asteapta la miracole, arata inca odata ca din nefericire (fara a jigni pe cineva si eu faceam asa pana acum 3-4 ani) ca nu ne informam suficient, ci cumparam in graba caci e la reducere sau nu mai putem astepta....
1. Dolby daca este 2.1 sau 5.1 sau 7.1 trebuie sa aiba televizorul mai multe difuzoare/boxe dispuse in anumite pozitii.
2. eu nu am zis ca astept miracole la capitolul sunet si nici nu dau tv-urile la 80% volum sunet.
3. pe siteul LG romania la 49UH8507 scrie urmatoarele: SISTEM AUDIO CALIBRAT DE HARMAN.KARDON/ sunetul premium atinge un nou nivel de calitate datorită calibrării harman/kardon, care oferă o experiență de sunet la fel de captivantă ca și cea vizuală.
Din pdv meu care mai ma pricep, consider chestia asta ca reclama mincinoasa pentru ca nu este un sunet deosebit calitativ de alte tv de calitate. Oricum nu-mi pasa ca am un Home Cinema Panasonic 5.1 de calitate cu boxe de lemn. Insa nu-mi plac minciunile.
Ai putea sa-mi spui te rog 'nicugoalkeper ce alt televizor sa-mi cumpar nu in graba si nu la reduceri? Poate un 98UB980V cu aproape 1 miliard de lei? :-)