Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Despre cookie poti sa citesti AICI

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pareri 49UF8517 - Smart TV 3D UHD 4K - 55UF8517/49UF851V/55UF851V - review
Buna, sunt nou pe aici!!!

De curand am cumparat si eu un Tv Model LG 55UF8507 si am o intrebare cat are Spatiu Stocare [eu stiam ca are 8Gb]?
Mie ca si in poza alaturata imi arata 0,79Gb ceea ce inseamna aprox. 790Mb. La fel va arata si voua?

[Imagine: 5JvNjjY.jpg]
Chiar si la modelele noi, spatiul de stocare este de pana la 1, cel mult 2 GB.
Ideea e ca, oricum, aplicatiile sunt mici iar pentru DVR se foloseste o unitate externa.
Recomand: Smart TV UHD 4K webOS 3.5 generatia 2017: 43UJ6307  
Incerca sa conectez TV-ul la laptop prin WIFI Direct. Toate bune, TV-ul vede laptopul, ii trimite cod-ul, introduc codul pe laptop si din acel maoment nu se mai intampla nimic cateva minute, afiseaza doar "connecting". Dupa aceea apare un mesaj pe laptop, cum ca TV-ul nu a asteptat suficient confirmarea.
Gresesc ceva ? Daca nu, e vreo semcherie care mai trebuie facuta pt conectare? Folosesc un Dell N5010 cu Windows 8.1
Multumesc
Undate sau downgrade la driver Wifi la pc sau la firmware Tv.
(09-06-2016, 07:27 AM)dreamOLED a scris: Chiar si la modelele noi, spatiul de stocare este de pana la 1, cel mult 2 GB. Ideea e ca, oricum, aplicatiile sunt mici iar pentru DVR se foloseste o unitate externa.

Daca ei ne mint ce pot sa mai zic ?!?  Si stiu sigur ca ne duc cu zaharelu sa nu uitam de incalcarea unei legi a comertului pentru care si Microsoft a fost amendat [ 1. cumpararea obligatorie de produse LG de la ei deoarece bluetooth este blocat doar pe LG ex: am incercat casti bluetooth si nu au functionat cei de la departamentu relati cu clienti lg au zis ca nu functioneaza decat castile bluetooth LG de la ei ]

Memorei Interna de Stocare 8 Gb [ este exact ca la orice OS daca nu mai ai spatiu sau spatiu este destul de mic ramas OS iti va merge foarte greu....Din diferite motive nu stau sa le enumar]

!!!Doar ca la mine arata in tv 0,79Gb CURIOS
!!!

si 

Memorie Ram oricum eu stiam de 4 Gb ram [ la un 4 k iti trebuie memorie, cpu si gpu nu jucarie ]

PS. sincer is dezamagit LG 55UF8507...s.a.m.d... si nu poti sa zici cati bani dai atata ai ca sincer a fost o caruta de bani cand l-am cumparat......
Noroc ca au bagat Netflix si acolo a luat o vesnicie acum mai nou avem si Plex cel bun nu Xplay cel facut de un rus......
(09-06-2016, 02:13 PM)sprite a scris: Incerca sa conectez TV-ul la laptop prin WIFI Direct. Toate bune, TV-ul vede laptopul, ii trimite cod-ul, introduc codul pe laptop si din acel maoment nu se mai intampla nimic cateva minute, afiseaza doar "connecting". Dupa aceea apare un mesaj pe laptop, cum ca TV-ul nu a asteptat suficient confirmarea.
Gresesc ceva ? Daca nu, e vreo semcherie care mai trebuie facuta pt conectare? Folosesc un Dell N5010 cu Windows 8.1
Multumesc

Este o hiba de la Superbu TV Lg si la Windows 8.1. Prima data vezi daca placa ta de retea wifi suporta WiDi sau Miracast, incearca sa setezi placa de retea wifi la capacitate maxima cu ultimele drivere si la lg sa fi conectat pe 5ghz daca ai, daca nu ai doar pe 2.4 [ recomand sa ai si lan pus ], atuncia sa schimbi acele optiuni.....  

Buton Smart > Conectare Dispozitiv > Selectezi PC > Screen Share > Selectezi Miracast sau WiDi [depinde ce stie placa de retea din pc tau ] > selectezi la Modul Ascultare Oprit si  Viteza de Transfer Normala [ ] >

ps. viteza link wifi minim de 90mb/s .... sub 75Mb/s foarte greu te vei conecta..... asta o zic din amintiri dar ma voi documenta mai serios daca nu reusesti.

Pentru setari avansate wifi ex poza de mai jos

Ce am observat eu ca nu orice tel se poate conecta prin WIFI direct la TV. Unele pur si simplu nu vor scriu conecting ... si nu se intampla nimic. Cu laptopul nu am inercat am cablu HDMI tras de la tv la laptop daca e nevoie il bag in calculator.

Am LG 49UF8507 din octombrie si sunt multumit nu am ce sa reprosez deocamdata, se comporta f bine. Nu se misca uneori chiar perfect WEB OS-ul cu tot cu quadcore-ul si nu stiu cati GB de RAM insa asta este, nu este PC. E OK tv pe ansamblu.
Nu e nevoie neaparat de Pc puternic, rami multi si Hdd rapid pentru 4K. Nu confundati un procesor de PC cu unul necesar unui decodor sau TV !!! Puterea unui procesor pentru TV sau decodoare se calculeaza in MIPS. Instructiunile sunt diferite fata de un PC. Iar optimizarea se face pentru anumite codecuri, la pc sunt generice. A compara un PC cu un TV e complet gresit. (Cate tv-uri cu Skylake sau Core 2 duo, Intel, stiti ). Aceste Tv-uri sufera de doua hibe mari:
1. Optimizare proasta. Lipsa de interes caci iese noul mode in max 1an.
2. Cam tot acelasi lucru ca la prima, adica updaturi fara a aduce imbunatatiri mari CHIAR daca cu acelasi procesor si memorie, un tv model mai nou functioneza bine, EX: Tv cu webos 1 nu primeste webos 2 , dar tv cu 1an mai nou acelasi procesor si memorie a iesit din fabrica cu webos 2.....
Se pot pune cumva intr-o singura lista, programele de pe cablu (recepționate cu ajutorul CI+) cu cele de pe satelit ? Eu unul nu am reusit nici cu Chansort, sunt doar liste separate.
Sau daca nu, cum pot trece cel mai simplu de la lista de cablu la cea de satelit ?
Model 49UF851V.
Mersi
Ce pot spune dupa 2 ani de folosire, televizorul este bun insa update-urile sunt o catastrofa, incetinesc televizorul, il blocheaza de multe ori. De acuma cand imi mai iau un TV blochez sa mai faca update.

Incep sa cred si eu teoria ca updateurile sunt facute sa mearga intentionat tv prost ca sa iti iei altul nou.

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Diferente intre modelele 49UF8507/55UF8507 vs 49UF8517/55UF8517 - review dreamOLED 0 6,468 04-08-2015, 08:07 PM
Ultimul mesaj: dreamOLED

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)
Recomandari
lg-tv-recomandari Prezentarea TV-urilor din gama 2016
lg-tv-preturi Lista celor mai vandute TV-uri LG
webOS-35 Prezentare webOS 3.5 [2017]

Review-uri
lg-tv-43uj6307-review 43UJ6307 [2017] - Smart TV UHD 4K webOS 3.5
lg-tv-32lh6047-review 32LH6047 - Smart TV FullHD webOS 3.0
lg-tv-32lh530v-review 32LH530V - Game TV FullHD
lg-tv-43uh7507-review 43UH7507 - Smart TV UHD 4K - webOS 3.0
lg-tv-43lh560v-review 43LH560V - Smart TV FullHD - webOS 2.0

Publicitate