Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Despre cookie poti sa citesti AICI

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scoaterea din portul USB a HDD / Stick
#1
O intrebare care la prima vedere pare banala dar totusi cateva lamuriri ar fi benefice." Cum e corect a se scoate un HDD din portul USB al tv.-ului fara riscul de a pierde continutul din el [fisierele] ? " . Atat la modelul precedent de tv avut . cat si pe un PC ,la scoaterea unitatilor HDD & Stick se dadea click drpt. pe" Scoatere " si se scotea in siguranta unitatea. Acum pe tv.-ul din dotare [UF8507] nu am aceasta obtiune [ sau este si nu stiu eu]  sunt nevoit a scoate direct HDD/Stick -ul. La un momentdat apare afisat pe ecran pe o banda "OK" cu textul cum ca pentru evitarea pierderilor de continut  intai sa se deconecteze unitatea . Este nevoie doar a da click pe "OK" pe banda unde este afisata scoaterea sau ... ? Vorba aia : Cu cât ştii mai mult, cu atât îţi dai seama că ştii prea puţin !
#2
Orice echipament care nu are fubctia hotswap trebuie sa fie deconectat dupa ce este folosita o functie de oprire sau de deconectare a echipamentului. Vezi ca ori este un bug ori este ascunsa acea functie, cauta in manualul TV-ului din TV.
#3
Video 
(29-03-2016, 04:05 PM)Ronin a scris: O intrebare care la prima vedere pare banala dar totusi cateva lamuriri ar fi benefice." Cum e corect a se scoate un HDD din portul USB al tv.-ului fara riscul de a pierde continutul din el [fisierele] ? " . Atat la modelul precedent de tv avut . cat si pe un PC ,la scoaterea unitatilor HDD & Stick se dadea click drpt. pe" Scoatere " si se scotea in siguranta unitatea. Acum pe tv.-ul din dotare [UF8507] nu am aceasta obtiune [ sau este si nu stiu eu]  sunt nevoit a scoate direct HDD/Stick -ul. La un momentdat apare afisat pe ecran pe o banda "OK" cu textul cum ca pentru evitarea pierderilor de continut  intai sa se deconecteze unitatea . Este nevoie doar a da click pe "OK" pe banda unde este afisata scoaterea sau ... ? Vorba aia : Cu cât ştii mai mult, cu atât îţi dai seama că ştii prea puţin !

Prea tarziu vin si eu cu raspunsu dar sunt nou pe aici .......

Sursa > Toate Intrarile > Alegi Usb Device In Lista Din Stanga.......Ultima Optiune din lista, selectezi apoi in dreapta iti va aparea dispozitivul si optiunea sa dai Eject [DONE] !!! NU FORMAT !!!#4
Bine ai venit.
Niciodata nu e prea tarziu sa completezi o informatie.
Mai sunt inca multi utilizatori care se lovesc sau se vor lovi de aceasta problema.
Recomand: Smart TV UHD 4K webOS 3.5 generatia 2017: 43UJ6307  


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)
Recomandari
lg-tv-recomandari Prezentarea TV-urilor din gama 2016
lg-tv-preturi Lista celor mai vandute TV-uri LG
webOS-35 Prezentare webOS 3.5 [2017]

Review-uri
lg-tv-43uj6307-review 43UJ6307 [2017] - Smart TV UHD 4K webOS 3.5
lg-tv-32lh6047-review 32LH6047 - Smart TV FullHD webOS 3.0
lg-tv-32lh530v-review 32LH530V - Game TV FullHD
lg-tv-43uh7507-review 43UH7507 - Smart TV UHD 4K - webOS 3.0
lg-tv-43lh560v-review 43LH560V - Smart TV FullHD - webOS 2.0

Publicitate